10 dingen die alleen Instagram-stalkers begrijpen

10 dingen die alleen Instagram-stalkers begrijpen

Ik doe het in bed, in de trein, tussen het werken door en zelfs in de wachtkamer van de dokter. Eigenlijk doe ik het bijna overal: Instagram-stalken. Het urenlang besnuffelen van iemand anders zijn profiel, likes, comments en vrienden van. Helaas ben ik niet altijd heel goed in het besnuffelen van mensen op afstand en gaat er soms ook wel eens wat mis. Als jij deze guilty pleasure met mij deelt, (wat je nu vast gaat ontkennen, maar ik weet wel beter) herken je vast deze 10 dingen die alleen Instagram-stalkers begrijpen.

1. De verlammende angst over jouw recente zoekopdrachten
Je laat niemand je telefoon aanraken en vooral niet je Instagram-app. Dit doe je omdat je als de dood bent dat mensen er achter komen welke hashtags en mensen je werkelijk stalkt en tot de conclusie komen dat je gek bent. Wat misschien wel zou kunnen zijn, maar iedereen heeft zijn problemen toch?

2. Wanneer je per ongeluk een foto van honderd jaar geleden leuk vindt
En dan sta je voor de moeilijkste keuzen van je leven: Of je zorgt ervoor dat je meerde foto’s gaat liken, zodat het net lijkt of je tegen diegene wilt zeggen; ‘Hi, ik geniet wel een beetje van je foto’s en vind je cool en je leven ook”. OF je laat het bij die ene like zitten en verlaat met schaamte en staart tussen de benen het Instagram-toneel.

3. Je bent je heel bewust van de grote van je vingers
Want omdat je dus van die dikke vingers hebt, volg je opeens de ex-vriendin van Tom die je ontmoet hebt via Tinder. Terwijl je eigenlijk alleen maar op de link in haar bio wilde klikken om haar food-blog te bekijken.

4. Zo zie je er uit als je iemands profiel bekijkt
Instagram cat

5. Wanneer je een foto leuk vindt van iemand die je helemaal niet volgt
Dit is letterlijk erger dan de dood. Die ene keer dat dit jou overkwam, belde je 20 minuten lang huilend met je vriendje. En hij maar zeggen: “Wat kan het jou allemaal schelen?” Nog geen seconden nadat hij dat heeft gezegd, word je boos omdat hij je maar niet begrijpt en is het bijna uit. Mensen, Instagram-stalken kan serieuze gevolgen hebben. Wees voorzichtig.

6. Op elk profiel van iedere chick klikken die de foto’s van jouw vriend liked
En dan vogel je uit waar hij ze van zou kunnen kennen. Oké, Sterkevrouw67 is zijn moeder en Glitterprinses in zijn zusjes, maar WHO THE FUCK is LovelyMarieke?

7. Je wilt je moeder iets op Instagram laten zien, maar met elke handeling zeg je: “NIET HET SCHERM AANRAKEN”
Weet je wat? Raak het ding maar helemaal niet aan. Ik hou ‘m wel vast en je kunt er dan naar kijken.

8. Van alles maak je een screenshot
Als er meer foto’s van screenshots in jouw fotoalbum staan dan foto’s van je kat of vriend, dan heb je een serieus probleem. Geloof mij.

9. Wanneer Instagram je zo in zijn greep heeft, dat je eindigt op iemands kleine neefjes voetbalteam-pagina
Het is 3 uur s ‘nachts en je leest dat VVV De Pelikanen gewonnen heeft van VVV De Schoppers met een 3-0 overwinning en dat Pietje een voetbalbelssure heeft opgelopen. WAAROM ben je nog steeds wakker en WAT is er mis met je?

10. Wanneer je met iemand praat en je net doet alsof je geen idee hebt wat hij/zij de laatste tijd allemaal uitspookt
“Oh, ben je zaterdag echt naar een concert geweest van Beyonce? Echt waar? Ik had geen idee.” Ik weet sowieso helemaal niets over jou. Wat is je naam eigenlijk vreemdeling?

 

Header: WeHeartIt.com
Beeld: Vyperlook.com

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>