4 redenen waarom jij met Arie Boomsma op een eiland wilt zitten

4 redenen waarom jij met Arie Boomsma op een eiland wilt zitten

Arie Boomsma presenteert iedere donderdag het programma The Island op Net5. We weten natuurlijk dat Arie gelukkig is getrouwd en net vader is geworden van een wolk van een dochter. Maar van een beetje fantasie en een dagdroom hier en daar, is nog nooit iemand slechter geworden. Daarom hier, speciaal voor de dames: 4 redenen waarom jij met Arie Boomsma op een eiland wilt zitten.

1. Mooi uitzicht
Laten we bij het begin beginnen en het begin bij Arie is natuurlijk dat goddelijke lichaam. Man, daar kun je wel uren naar kijken.

2. Je eigen personal trainer
Met sportman Arie op een eiland hoef je totaal niet bang te zijn dat je lovehandles stadsrechten krijgen, want meneer Boomsma zal je flink laten zweten… Met sporten dan hè?!

3. Een eigen gedicht op maat
Hij is niet alleen knap, maar ook nog eens intelligent! Hij schudt zo een op maat gemaakt gedicht uit z’n mouw voor jou (dat rijmt).

4. Connecties met god
Mocht je na verloop van tijd het écht niet meer weten op dat eiland, dan kan Arie er nog altijd voor zorgen dat je je kunt richten tot god. Weer even iemand anders om mee te praten.

tumblr_n2skk9N9vu1r5tmmeo1_400

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>