Blote-voeten-angst: het mysterie van de pantykous

Blote-voeten-angst: het mysterie van de pantykous

Het is april en dat betekent dat er bij het merendeel van de dames (vooral bij mijzelf) een kledingcrisis ontstaat. De ene keer is het te warm voor je pailletten trui, maar ook weer te koud voor je doorzichtige blouse. Je wilt je winterlaarzen het liefst achterin je kast zetten, maar je vindt het ook weer te koud voor ballerina’s. Kan ik mij allemaal in vinden. Dat sommige dames besluiten om pantykousjes aan te trekken in open schoenen, gaat mij echt te ver. Ik vind het zelfs een beetje pervers!

Mijn brandende vraag is waarom verschillende dames die huidkleurige panty’s tevoorschijn halen. Schamen sommige vrouwen zich nog een beetje voor dat ene stukje bloot vlees? Is hier sprake van een blote-voeten-angst? De angst dat iedereen je gek aankijkt, omdat jij met blote voeten in je schoenen staat.

Kom op dames, laat lekker die blote voeten zien! Ten eerste, het ziet er niet uit en je lijkt dan echt een beetje op een burgertrutje. Wat als je nou die ene leuke man tegenkomt? Je gaat met hem mee naar huis,  trekt die kousen uit en je hebt  ontzettende charmante strepen op je benen. Dan heb ik het nog niet over de grote kans op stinkende zweetvoeten. Dat wil je toch allemaal niet? Laat gewoon die blote voeten zien, ze hebben de hele winter al in het donker gezeten.

Toch moet ik toegeven dat ik zelf last heb van blote-benen-angst. Die angst treed op wanneer de eerste warme dag van het jaar is. Je moet een jurkje aan, het is te warm voor een panty (lees lichtzwart en geen huidskleur) en je zult dan toch echt met blote benen over straat moeten lopen. Voor mijn gevoel kijkt iedereen mij aan en branden alle ogen op mijn spierwitte benen.

Gelukkig kan ik nog even werken aan deze angst. Van blote-voeten-angst heb ik nog nooit last gehad. Zelfs als het sneeuwt heb ik blote voeten in mijn pumps. Met mijn optimisme is nooit iets mis geweest.

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>