De allerlelijkste schoenen van de jaren 90

De allerlelijkste schoenen van de jaren 90

Dat mode altijd weer terugkomt, bewijst deze trend maar weer. De bekende/beruchte plateauschoenen van de Spice Girls maken weer zijn rentree in modeland. 

De grote ergernis van elke ouder en de droom van elk meisje die is opgegroeid met de Spice Girls: de plateauschoen. Ik moest er een wel een aantal keer de hysterische drama queen voor uithangen, maar uiteindelijk mocht ik ze hebben. En wat was ik er trots op, mijn ‘wannabe’ Spice Girls-schoenen.

Buffalo
Het schoenenmerk Buffalo die hofleverancier was voor de Spice Girls-schoenen, probeert met een nieuwe collectie, die geïnspireerd is op de modellen uit de jaren 90, weer een hit te scoren. Of er nu net zo veel tienermeiden nu smekend voor hun ouders liggen om deze schoenen te bemachtigen, is maar de vraag.

image

Wijsheid van Posh
Victoria Beckham, alias Posh Spice, heeft ooit toegegeven deze schoenen tot op het bot haatte.  In mijn Spice Girls-tijd vond ik het altijd maar flauw dat ze niet mee deed aan de plateauschoen-trend. Nu ik wat ouder en natuurlijk veel wijzer ben geworden, weet ik ook beter.

Buikspieren
Hopelijk komt niet elke trend uit de jaren 90 terug. Straks worden de naveltruitjes ook nog hip. Van die gedachte raak ik al in paniek. Dus als je mij zoekt… ik lig alvast op mijn matje voor wat buikspieroefeningen.

Schoenen bestellen: http://www.solestruck.com/buffalo-1310-2-fuchsia/index.html

BEELD: Solestruck, Buffalo en Urban Outfitters Blogspot

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>