De beste low-budget Moederdagcadeaus

De beste low-budget Moederdagcadeaus

Je bent hierop al aardig voorbereid of dit komt als een totale shock, maar zondag (11 mei) is het weer Moederdag. De dag dat alle moeders weer fleurig in het zonnetje worden gezet, althans dat is de bedoeling van zo’n dag. Maar zoals iedereen weet, zit je als student (en vooral in het midden van de maand) altijd een beetje krap bij kas. Daarom speciaal voor jou, en wellicht ook voor je moedertje, wat fijne low-budget Moederdagcadeaus. Wat iets leuks geven hoeft helemaal niet duur te zijn.

Helaas heb je nu wel zo’n leeftijd bereikt dat je niet meer met een kleurplaat of een vingerverfstukje aan kan komen. Nee, er wordt nu echt iets van je verwacht. Maar met deze cadeaus kun je best een wit voetje halen bij je moeder.

#Malfie
Vereeuwig jezelf en je moeder met een selfie en post deze op je Twitter- /Instagramaccount met de hashtag #malfie. Zo ziet iedereen hoe leuk jouw moeder is en eer je je moeder ook nog eens op het wereldwijde web. En mocht je moeder nou niet zo digitaal zijn, dan kun je de foto altijd nog in een fotolijstje stoppen en het als cadeautje aan haar geven. Een mooie herinnering om te bewaren en hoe leuk zou jij met je moeder wel niet staan op haar nachtkastje?

Een mama-mok
Simpel, betaalbaar, creatief en heel leuk. Men neemt een grote witte mok, wat keramiekverf (te koop bij een hobbywinkel) en een kwast. Je schrijft er een persoonlijke boodschap op, zoals de afbeelding hieronder, en klaar ben je. Dit moet dan wel de favoriete mok worden van je moeder.

Chocolade
‘Merci, dat jij er bent’. Het klinkt een beetje afgezaagd, maar welke vrouw is nou niet blij met chocolade? Dit is vooral een goede tip als je echt te laat bent om een cadeau te kopen, want elk benzinestation en kiosk op het station is wel in het bezit van een chocoladereep. En als je geluk hebt, mag je zelf met haar mee snoepen (win-winsituatie).

Wandelen
Wat is er nou fijner om samen met je moeder even een frisse neus te halen en de benen te strekken? Op een mooie zondag kun je lekker met je moeder eropuit gaan en het bos/park/strand eens te bezoeken. Dan heb je echt even tijd met je mutti om even lekker bij te kletsen. Daarna kun je natuurlijk altijd ergens gezellig thee drinken (of als het na 16.00 uur is, is iets sterkers ook aan te bevelen).

Dus ren nog even snel naar de winkel, trek je wandelschoenen aan of zet je camera alvast op scherp, maar onthoud: de gedachte dat je aan haar denkt is veel belangrijker dan een cadeau. Fijne Moederdag!

Dit artikel heb ik geschreven voor de Minor PR en Mediarelaties. Voor meer blogs zie blog.han.nl/minorpr

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>