De designertas is je beste vriendin en niet je ‘BFF’

De designertas is je beste vriendin en niet je ‘BFF’

Volgens mij bestaat er de regel, dan wel ongeschreven, dat je niet gaat daten met de ex van je BFF. Sabia Bouhlarouz denkt daar waarschijnlijk anders over. Het is je vast niet ontgaan: Sabia heeft een relatie met de ex van Sylvie van der Vaart, Rafael.

Na een stomend Oud & Nieuw-feestje maakte Rafael en Sylvie bekend dat zij gaan scheiden. Dit feestje was zo stomend dat Rafael een klap in het gezicht van Sylvie heeft gegeven (of toch weer niet?!). Gisteren kwam na drie maanden eindelijk een vervolg op ‘Raf en Sylvie going crazy’; Rafael heeft een relatie met BFF Sabia.

Na de eerste weken die Sylvie moest doorkomen als gescheiden vrouw, stond Sabia altijd naast haar zij. De gossipberichten stonden vol met “Sylvie en Sabia samen naar het park”, “Sylvie en Sabia aan het emotieshoppen”, “Sylvie en Sabie op vakantie”. Inmiddels bleek dat Sylvie closer was met Sabia, dan met haar bloedmooie Celine-tas. Maar blijkbaar had ze toch haar designertas dichterbij haar moeten houden dan de ‘BFF’. Tassen schijnen namelijk moeilijker je ex af te kunnen pakken dan zo’n Cleopatra.

Sylvie gaf vandaag als commentaar op het nieuwe koppeltje dat zij hun ‘het allerbeste wenst’. Dat is natuurlijk heel mooi en koelbloedig gezegd. Toch denk ik dat Sylvie nu druk is met een mes uit haar ranke rug te trekken. Zo gemakkelijk laat zij natuurlijk niet over zich heenlopen.

Dit zaakje stinkt behoorlijk. Dat Sylvie nu geen man en geen BFF meer heeft is wel duidelijk. Toch is er een lichtpuntje aan de horizon: Sylvie hoeft niet te treuren om in haar eentje alle Chanel en Dior winkels af te struinen. Ik bied mijzelf aan om haar nieuwe shopping-BFF te worden. Een voordeel heb ik al, ik val niet op profvoetballers.

BEELD: followfamous.nl

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>