Doe mij maar de tepels van David Beckham

Doe mij maar de tepels van David Beckham

David Beckham is erg in trek. Als ik even de tijd neem om zijn foto’s te bestuderen, wat niet een hele vervelende klus is, begrijp ik dat heel goed. Het is een vrij tot extreem appetijtelijk persoon. Dat mannen de smakelijke man van Victoria ook mooi vinden blijkt wel uit het nieuwtje van vorige week: zijn tepels zijn het populairst als het gaat om een tepelcorrectie bij de man. Loop ik nou een trend of een tepelfetisj mis? Ik heb namelijk nog nooit naar iemands tepels gekeken en dacht “die moet ik hebben”. Jij wel?

Uit onderzoek van het Royal Preston ziekenhuis in Engeland werd men gevraagd welke tepels van de honderden foto’s het aantrekkelijkst waren. De tepels van David, ik mag hem David noemen, belandde op de eerste plaats omdat ze zo’n perfecte amandelvorm hebben. Ook zijn ze vrij klein en plat, wat volgens mannen de perfecte tepel is.

Toen ik dat berichtje las, bedacht ik mij dat tepels eigenlijk hele gekke dingen zijn. Goed, voor vrouwen kunnen ze handig zijn als het aankomt op het hoofdstuk borstvoeding. Maar waarom hebben mannen dan tepels? Zit er een functie aan? Want buiten dat ze er uit moeten zien als die van meneer Beckham, kan ik niet zo 1,2,3 een functionele taak voor die twee gekke dingetjes bedenken.

Nu heeft Willem Wever (weetje: vroeger dacht ik echt dat dat de naam was van Jochem van Gelder) mij het antwoord gegeven waar ik al een week tegenaanloop: Mannen hebben tepels omdat elke embryo dezelfde bouw heeft. Pas na negen weken in de buik wordt het geslacht van de baby bepaalt. Dat betekent dus dat die tepels er al op zitten en niet meer ingeruild kunnen worden voor bijvoorbeeld meer hersens. Dus de tepels van mannen zijn eigenlijk overbodig en worden voor de sier gedragen.

Als ik mocht kiezen welke tepels ik dan zou willen, kies ik toch voor het paar van Beyoncé. Niet dat ik ze vrij uitgebreid heb bestudeerd, maar alles aan die vrouw is perfect. Dus dan zou de maker van Beyoncé die tepels vast niet hebben overgeslagen. Of ik nu daadwerkelijk een afspraak heb staan bij de plastische chirurg voor een duootje Beyoncé? Nee, zo’n correctie kost ongeveer tweeduizend euro (per paar) en het herstel duurt twee weken. Dus geef die portie tepels dan maar aan fikkie.

Om toch even met de tepels van David Beckham af te sluiten; Inderdaad, ze zijn erg mooi. Maar ze zouden nog mooier zijn in mijn bed. Wel graag met een hele David eraan alstublieft, dank u wel.

BRON: Grazia en Willem Wever
BEELD: H&M

image

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>