Een ode aan mijn benen en voeten

Een ode aan mijn benen en voeten

Ik krijg wel eens te horen dat ik, Fleur Nieuwland, de selfie-queen van zuid, oost en misschien ook wel midden Nederland ben. Maar een fijne selfie zo nu en dan helemaal niet erg. Toch is het wel zo dat de rest van je lichaam minder in de spotlight komt te staan en weet de rest van het wereldwijde web niet eens hoe de onderkant van Mevrouw fleur er uit ziet. En ja, dat is me toch eens zonde!

Dus voor de liefhebbers, hier een ode aan mijn benen en voeten. En het mag gezegd worden, ik ben maar wat blij met ze.

Vooral gisteren mochten ze er zijn. Met mijn gescheurde Girlfriend jeans van H&M (ja ik ben er zo een: ik betaal voor gaten in mijn broek) en mijn favoriete schoenen van Le Ballon. Die panters heb ik een keer gekocht met een eenmens gebroken hart. Tot de dag van vandaag ben ik blij dat ik toen liefdesverdriet had, want na zoveel jaar ben ik nog steeds blij met mijn harige schoenen.

Schermafbeelding 2015-03-19 om 14.24.21

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>