En dan moet je het land uit omdat je te sexy bent

En dan moet je het land uit omdat je te sexy bent

Model, dichter, acteur en fotograaf Omar Borkan Al Gala is Saudi-Arabië uitgezet vanwege zijn uiterlijk. Tijdens een festival moest hij met drie andere modelvrienden het strenggelovige en politieke land verlaten omdat ze aanstootgevend knap zouden zijn. Zo ontzettend knap, dat vrouwelijke bezoekers van het festival door het lint zouden gaan als ze hen zouden zien.

De Arabische krant Elaph schrijft hierover: “ Een festival functionaris zei dat de drie jongens werden meegenomen op grond van het feit dat ze te knap zijn en dat de commissieleden (commissie voor de Bevordering van Deugd en Preventie van Ondeugden) vreesden dat de vrouwelijke bezoekers voor hen konden vallen.” Nee, dit zaakje begrijp ik wel. Wie wil er nou een stelletje knappe kerels zien feesten op een festival? Bah, bij die gedachte word ik al misselijk.

Definitie van knap
Met alle gekheid op een stokje, is het natuurlijk wel een tikkeltje overdreven van onze Arabische vriendjes. Het is leuker om tegen een iets beter gelukt persoon aan te kijken, dan een hork van een kerel. Maar dames, is deze man nou echt zo knap dat wij niet van hem af zouden kunnen blijven? Als jonge onderzoeker heb ik natuurlijk al even zijn Facebookpagina gecheckt. De man in kwestie is niet heel lelijk, maar met iets te neppe modellenfoto’s en met wat eyeliner op zijn gezicht ben ik toch redelijk op hem afgeknapt.

Onderduikadresje
Toch ben ik na dit nieuwtje heel nieuwsgierig geworden wanneer Arie Boomsma dit land wordt uitgezet. Als vol getatoeëerde, gespierde en gelovige hunk is hij denk ik ook niet meer veilig in Nederland en dan vooral niet in Amsterdam. Gelukkig voor Arie mag hij zich altijd verschuilen onder mijn bed, daar is het altijd veilig.

BEELD/BRON: Daily Mail en Youtube

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>