En dan wil je alleen een blender kopen

En dan wil je alleen een blender kopen

Je neemt een blender, Blokker, veel bloed, een ambulance, flauwvalmateriaal en een ex-vriendje. Mix het en je hebt het recept van mijn dinsdagmiddag.

Al jaren had ik het mij zo voorgesteld: als ik mijn ex weer zou tegenkomen op straat, zie ik er fabulous uit en loop ik zo met mijn killerheels over hem heen. Hij zou bijna nekkramp krijgen, als je begrijpt wat ik bedoel. Helaas is dit plan niet helemaal geslaagd. Nou ‘niet helemaal’, zeg maar gerust totaal niet.

Het is dinsdagmiddag en ik ben bij Blokker. Na al die gekke sapjes die ik de afgelopen 3 maanden heb geproduceerd, is hij gaan lekken (Phillips hè). Het meisje aan de kassa was zo vriendelijk om de blender terug te nemen en mij een tegoedbon te geven. Ze wees nog even naar de blenders in de winkel, want misschien stond er nu wel een goede tussen. En precies daar is het misgegaan.

Het was een hakkenloze dag en met mijn 170 centimeter tellende lijf, kom je dan best lastig bij het bovenste schap waar de blenders staan.  Op mijn tenen en met een uitgestrekt lichaam probeer ik met veel moeite een blender van het schap te halen. Terwijl ik er één probeer te pakken, zie ik dat de glazen kan van de blender los zit. Het was al te laat. De glazen kan viel naar beneden, kwam eerst op mijn hoofd terecht en raakte daarna de grond.

Ik keek naar de blender en zag tot mijn grote vreugde dat de blender nog heel was. Toen greep ik naar mijn hoofd, omdat de glazen kan best hard aan kwam. Opeens stonden mensen verschrikt naar mij te kijken. Toen tilde ik mijn hand van mijn hoofd en zag dat die helemaal onder het bloed zat. Het kassameisje nam mij snel mee achter de winkel in.

Daar probeerde de mensen van Blokker mijn snee in mijn hoofd te verbinden. Met veel bloed, pleisters en gaasjes op mijn haar zat ik daar op de stoel en toen… boem. Ik viel flauw en opeens stonden er 3 ambulancemedewerkers voor mijn neus.

Na 10 minuten voelde ik mij weer zoals mijzelf, behalve met een iets te gevoelig voorhoofd. Er werd bestolen dat ik naar de huisartsenpost moest gaan om het wondje te laten plakken.

Met gaas, pleisters en bloed op mijn hoofd en haar loop ik door de stad om naar de dokter te gaan. Opeens roept er iemand mijn naam, die ik liever op dat moment niet had willen zien: mijn ex. Er zijn momenten dat je die verdomde onzichtbaarheidsmantel van Harry Potter toch echt nodig hebt.

Ik lachte vriendelijk en liep stevig door. Hij rende achter mij aan om te vragen wat er was gebeurd. Vluchtig legde ik hem uit wat er was gebeurd en waar ik naar toe ging.

Terwijl ik stevig doorstapte, aangezien ik op dat moment liever door de grond zakte, bood hij aan om mij naar de dokter te brengen. Aardig aangeboden natuurlijk, maar om na het blenderincident ook nog eens met je ex in een auto te gaan zitten leek mij iets te veel van het goede. Versuft en met veel haast liet ik hem daar staan.

Enkele minuten daarna is het wondje dichtgeplakt. Eind goed al goed zou je denken… niet echt. De aankomende dagen loop ik met een soort paars kauwgompje op mijn voorhoofd/tussen mijn haar.

Het allerergste komt nog: het mag 5 hele dagen niet nat worden. Hierbij alvast mijn welgemeende excuses voor mensen die mij raar aanstaren en zich afvragen waarom mijn haar zo vet is. Het komt door het blenderincident. Gelukkig is de vriend van mening dat ik er altijd fabulous uit zie.

(Als meneer Blokker meeleest: de ‘Herman den Blijker’ blender vind ik erg mooi en zal prachtig op mijn aanrecht staan!)

(Als de ex meeleest: ondanks mijn mislukte plan, toch bedankt voor je aangeboden hulp. Normaliter ziet mijn haar er niet zo uit hoor!)

BEELD: Blokker

 

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>