Het perfecte cadeau voor je ex

Het perfecte cadeau voor je ex

Het is alweer bijna december. Dat betekent dat het weer donker en koud is. Niet alleen buiten, maar ook in jouw hart. Jij zit namelijk weer als enige single bij de openhaart te wachten bij je schoen of aan het kerstdiner bij je oma. En als de klok 0:00 uur slaat tijdens Oud & Nieuw heb jij niemand om te kussen. December betekent ook cadeaus kopen voor de mensen waar je om geeft. Maar dit jaar kunnen we de rollen ook omdraaien. Er is namelijk een perfect cadeau om aan je ex te geven als bedankje dat jij je weer zo alleen moet voelen tijdens de feestdagen, namelijk een hoopje stront.

Inmiddels bestaan er al honderden bezorgdiensten, maar deze stinkende doos is wel mijn favoriet onder de favorieten geworden. Met de Shitexpress kun je namelijk iemand waar je een hekel aan hebt een doosje poep laten bezorgen. En geef maar toe, er is altijd wel zo iemand die stront heeft verdient (zelfs met Kerst… sorry Jezus).

Deze stinkende verrassing kun je laten bezorgen over de hele wereld. Dus mocht die ene Spaanse Pablo of Maria tijdens de vakantie aan de Costa Brava je hartje hebben gebroken, is dit cadeau de perfecte vervanging van de voodoo-pop.

tumblr_mejpvx2bDC1rqfhi2o1_500

En de keuze om het beste poep-cadeau samen te stellen is reuze. Kies het beste dier uit (want elk die heeft natuurlijk zijn eigen geur), de doos kan ook nog eens verpakt worden met een prachtige cadeauverpakking (mooi glimmend met een grote smiley-sticker voor wat extra effect) en je geniale cadeau is klaar om verzonden te worden. Geen zin om daarna een duivelse ex op de stoep te hebben staan? Als je met een Bitcoin betaalt, blijf je lekker anoniem.

Deze bezorgdienst is eigenlijk iets waarvan ik niet wist dat ik het nodig zou hebben. Ik zou een portie kak graag willen sturen naar: alle kneusjes die bindingsangst bij mij hebben veroorzaakt, mijn bassischool juffrouw van groep 4 die altijd maar riep dat ik dom was en misschien ook wel naar één van die domme schapen die überhaupt te dom zijn om poep te produceren.

Naar wie zou jij wel zo’n stinkend pakketje willen versturen? Mocht er iemand zijn die mij een lading poep wilt bezorgen, dan vind ik dat helemaal prima. Als het dan maar wel verpakt is in een Fabella-bag van Stella McCartney. One love.

BEELD: WeHeartIt.com

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>