H&M heeft een nieuw vriendinnetje

H&M heeft een nieuw vriendinnetje

Dit keer geen babynieuws, break-up nieuws of een tassenaandoening. Maar gewoon een heel fijne modenieuwtje. H&M heeft de populaire ontwerper Isabel Marant gevraagd om tijdelijke verkering. Tot grote vreugde van de meeste modeharten heeft ze “ja” gezegd.

Zoals bekent mag ieder jaar een populaire designer een aantal kekke kledingstukken en accessoires ontwerpen voor de Zweedse modeketen. Eerder waren al creaties van Victor & Rolf, Cavalli, Jimmy Choo en Sonia Rynkel te verkrijgen bij H&M. De collectie van Isabel Marant zal vanaf 14 november grijpbaar zijn in verschillende winkels. En dit keer worden de mannen niet overgeslagen, Isabel Marant zal er ook voor zorgen dat de modebewuste man zich kan hulzen in een echte Marant.

Een echte Parisienne
Erg slimme zet natuurlijk. Isabel Marant is een van de populairste modeontwerpers van nu. Door al haar ontwerpen een mix te geven van boho en rock ’n roll, lijkt het net of je uit de Parijse wijk Le Marias vandaan komt wandelen. En wie wil dat nu niet?! “Ik wil kleren ontwerpen die comfortabel zitten, die je iedere dag wilt aantrekken. Kleren die een zekere nonchalance uitstralen maar je toch een elegante, sexy look bezorgen. Een weerspiegeling van de echte Parisienne: ze doet niet al te veel moeite maar ziet er steeds stralend uit”, aldus Isabel Marant over haar collectie voor H&M.

Gekke sneakers
Hopelijk laat mevrouw Marant nu wel die gekke schoenen achterwegen. De sneakers met sleehak heb ik nooit zo goed begrepen. Het zal wel iets te maken hebben met sneakers dragen, maar toch sexy zijn. Helaas heb ik daar niet veel verstand van. Mijn sneakercollectie gaat niet verder dan All Stars. Ik ben nog een echt sneakergroentje.

BRON: standaard.be
BEELD: Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin, Vanity Fair, January 2011

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>