Hoe zit dat met die kleuteronderbroek?

Hoe zit dat met die kleuteronderbroek?

Een bekentenis: ik heb zo’n 25 bh’s in de kast liggen met het dubbele aantal kekke stringetjes. Van prachtige setjes tot aan fijn zittende piepkleine broekjes. En ja, als ik weet dat er vanavond iets ‘specials’ gaat gebeuren, dan trek ik ook een mooi duootje aan. Toch vraag ik mij af hoe dat bij mannen zit. Ik bedoel, hebben jullie ook speciale broekjes voor speciale avonden? Of trek je toch het liefst je felgekleurde kleuteronderbroek van de bekende tennisser aan? Want wees eerlijk, eigenlijk kunnen die toch echt niet meer?!

Een situatieschets die je als vrouw misschien wel bekend voor komt: je beland in bed met een bink. Jij of hij trekt z’n broek naar beneden en precies op dat moment zie je zo veel kleurtjes, dat je jezelf afvraagt of je die Glow In The Dark sterren van vroeger ooit wel eens van je plafond hebt gehaald. De boxershort van je scharrel is namelijk zo zuurstokachtig dat de heks van Hans en Grietje ‘m graag op haar snoepgoedhuisje wilt plakken. En dames geef toe, van zo’n kleurplaat glijden we toch niet van de stoel af?

Natuurlijk, het is ontzettend stoer als je halve kleurplaat van een boxershort boven je broek uit komt… als je 8 jaar bent. En als je scharrel zo’n gevalletje aan heeft, is net een beetje alsof je het buurjongetje het bed in sleurt. Want duiken in een circustent is niks. Een tip voor alle knullen: als je een stoere vent wilt zijn moet je er niet meer aan beginnen, aan zo’n kleuteronderbroek. Dan ben je net zo’n vies oud mannetje in een hippe club. Dat is ook geen aanzien. Dus doe het niet of ga lekker naar huis.

Dus lieve leuke mannen, hoe zit dat nou met die kleuteronderbroek? Vinden jullie al die blije printjes en kleurtjes nou echt mooi? Of accentueren jullie graag het gedeelte rondom jullie ‘magic stick’? Of is er in heel boxershortland geen betere boxershort te vinden? Jullie maken mij nieuwsgierig. Mijn voorkeur gaat uit naar een mooie effen kleur boxer. Zwart, wit, rood, blauw, het maakt me allemaal niet uit. Als ik maar niet mijn zonnebril erbij hoef te pakken als je broek naar beneden gaat.

BEELD: weheartit.com 

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>