Kledingcrisis

Kledingcrisis

De zomer is weer voorbij. Althans, mijn zomer. De dagen van nog laat flierefluiten in het park en rond paraderen door de winkelstraten moet ik naar de achtergrond zetten. Donderdag begint mijn stage bij LINDA en daar kijk ik al sinds maart naar uit.

Heet
Natuurlijk is het spannend en eng, maar waar ik mij nog het meest druk om maak is: WAT MOET IK AAN?! Ik weet dat sommige mensen erg blij zijn met de hittegolf die zich heeft uitgebreid over dit land, maar voor mij is dit een drama.

Paniek
Ten eerste ben ik te blank voor dit soort weertypes. Als het kwik boven de 28 graden stijgt, lig ik te puffen en hangt mijn tong tussen mijn knieën (heel charmant kan ik je vertellen). Ten tweede is elk kledingstuk te warm, maar ik wil er niet te bloot uit zien dat het net lijkt of ik zo uit Geordie Shore kom wandelen. Dit is dus een serieuze reden voor een paniekaanval.

Fredje
Tv-stylist Fred van Leer kwam deze week met een aantal tips met wat je wel en wat je vooral niet moet dragen naar je werk. De tips van Fred: Vrouwen zijn geoorloofd blote benen er armen te hebben (THANK GOD). Shortjes mogen alleen als je hele mooie benen hebt. Nu heb ik die beide niet; “Want wie de broek past betekent niet dat zij hem ook kan dragen”, tip van oma.

Oksels
Nu zijn teenslippers en het tonen van de oksel volgens onze Fred verboden. In de slippers kan ik mij nog wel inleven, je gaat tenslotte niet naar het strand. Maar dat je mouwtjes aan moet hebben als het 32 graden is!? Door deze informatie zit ik nu helemaal gillend in een boom. IK HEB NU EEN KLEDINGCRISIS. HELP!!

Zo moet het dus niet
Gelukkig zijn er altijd mensen die nog even goed laten zien hoe het werkelijk niet hoort. Toch altijd fijn dat die speciale mensen je weer lekker terug op de aarde zetten. Neem nou mijn grote vriendin Sabia Boulahrouz/ van der Vaart/ toch lullig dat je nog steeds de achternaam van je ex gebruikt. Van de week ging ze op date met haar nieuwe liefje Rafael van der Vaart, de ex-man van Sylvie van der Vaart/ Meis/ toch lullig dat je nog steeds de achternaam van je ex gebruikt.

Ze dacht waarschijnlijk dat ze een heel leuk jurkje aan had, maar nu ze zich waarschijnlijk terug ziet op de foto’s zal ze toch iets anders denken. Ik bedank Sabia Boulahrouz/ van der Vaart/ toch lullig dat je nog steeds de achternaam van je ex gebruikt voor deze eyeopener, check altijd of je jurkje niet doorschijnt en dat je een bh aan hebt. Niets is vervelender dat je er later achterkomt dat je outfit niet helemaal gepast is geweest.

image

BEELD: www.brunopress.com

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>