Kunnen we Valentijnsdag overslaan?

Kunnen we Valentijnsdag overslaan?

Jij dacht misschien dat je de enige was die een hekel heeft aan Valentijnsdag, maar de waarheid is dat ik hem ook goed haat. Op die dag zie je overal stelletjes met fladderende engeltjes om hun oren en hartjes confetti de haren. En o, o, o, wat hebben ze het toch leuk samen. Natuurlijk, we gunnen iedereen liefde. Maar waarom moet er, nu we de kerstdagen ook alleen hebben doorgebracht, weer zo’n dag zijn dat we met onze neus op de feiten worden gedrukt dat we alleen zijn? Geen warme hand die je hand vastpakt, geen rode roos die jij krijgt omdat iemand blij met je is en Cupido neemt niet eens de moeite om überhaupt in je buurt te komen of laat staan in je mond te piesen. Er gebeurt voor de meeste singels op zo’n dag gewoon niks, nakkes, nada, niente.

Nu hebben sommige mensen van ons wel een relatie en ik heb het gevoel dat zij niet echt begrijpen waarom Valentijnsdag voor singels een hel is. Nee, dat zien ze niet. Want eigenlijk vragen zij zich alleen maar af: “Wat zal ik van ‘m krijgen? Wat als hij mijn cadeau niet leuk vindt? En OMG, wat nou als mijn lief Valentijnsdag helemaal vergeet?”

Om nog maar even wat duidelijkheid te scheppen waarom Valentijnsdag verdomde ruk is als je singel bent, heb ik speciaal voor jullie, lieve vrinden, een lijstje gemaakt waarom wij (de singles) die dag zo haten. En natuurlijk…. Stiekem zijn we ook een beetje jaloers op jullie liefdesgeluk.

1.Valentijnsdag herinnert ons eraan dat we singel zijn
Gewoon voor het geval dat we daar nog niet op de hoogte waren na de Kerst omdat je bij je familie aan de kindertafel moest zitten (want alle stelletjes hadden de volwassenentafel al opgeofferd) en dat je tijdens Oud & Nieuw om 0:00 uur alleen stond terwijl iedereen elkaar aan het aflebberen was.
valentijn1

2. Op Valentijnsdag zie je overal kleffe stelletje
Ja hoor, we begrijpen het. Je hebt de meest fantastische persoon ter wereld gevonden en het liefst wil je hem de hele dag besproeien met jouw speeksel. We zijn echt heel blij voor jullie. Serieus waar, maar doe het lekker even binnen vier muren.
Valentijn2

3. Op de dag zelf eten we onze gevoelens gewoon weg
Omdat je geen pijn in je hart wilt hebben van al die gelukkige stelletjes, heb je maar besloten om die avond binnen te blijven. Dan is de kans groot dat je Valentijnsdag een goed excuus vindt om alles te eten wat je wilt. En met alles bedoel ik ook alles. Ach ja, waarom ook niet toch?

Valentijn3

4. Elke keer als we een winkel binnenlopen worden we aangevallen door alle hartjes en ander Valentijnsgedoe
Vaak wil je dan alleen tandpasta of toiletpapier kopen en toch worden we slachtoffer van dat liefdesgeweld en wordt er weer op onze zere plek gedrukt. LAAT ONS MET RUST!
Valentijnsdag4

5. Elke reclame-uitje is gebaseerd op de liefde, maar die liefde hebben wij niet
FLIKKER TOCH OP MET DIE RECLAMES OVER HARTJESSIERADEN. Als mijn vriendje ooit met zo’n lelijk sieraad aan komt zetten, dan verlaat ik hem meteen. Hou je hartvormige, pluserende diamantketting bij mij en van mijn televisie weg. Mijn dank is groot.
valentijn5

6. Je krijgt alleen cadeautjes of kaartjes omdat mensen je zielig vinden
Als je singel bent met Valentijnsdag, is het enige cadeautje wat je krijgt een troostprijs. Gewoon omdat je ouders of je beste vriendin zorgen om je maken omdat je ‘zo alleen’ bent. En bedankt he…
valentijn6


BEELD: Weheartit.com

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>