Naar bed met make-up

Naar bed met make-up

Een bekentenis: ik vind het heerlijk om naar foute programma’s zoals Geordie Shore en Jersey Shore te kijken. De één is nog ordinairder dan de andere en vaak zijn ze ook nog eens zó d-o-m. Heerlijk! Maar wat ik nou echt niet begrijp, is al dat make-up van de dames (en soms ook de heren). Er gaan 80 plamuurlagen en 3 lagen nepwimpers op en gaan ook nog eens met al die make-up slapen. Maar blijkbaar is dit niet zo heel erg gek, 95% van de Britse dames gaan graag met make-up op naar bed. Inderdaad, dat is dan wel een hele laffe bedpartner.

En nu zou je denken dat de meeste vrouwen haar make-up er op laat zitten, omdat ze te lazerus is om het er af te halen. Dat Britse vrouwen lazerus zijn komt inderdaad vaak voor, maar dat is niet de hoofdreden waarom het kussen de volgende ochtend onder de make-up zit. Een op de vier Britse vrouwen slapen met make-up op, omdat ze graag er nog ‘mooi’ uit willen zien voor diegene die naast hen in bed ligt.

Druk
Het is dus pure onzekerheid. Uit onderzoek blijkt dat naar bed gaan met mascara, foundation en zelf valse wimpers wordt gedaan om te laten zien dat ze 24-uur per dag knap zijn. En dat is een hele taak kan ik je vertellen. De druk van er goed uit zien in de ochtend vinden vrouwen het zwaarst.  Je haar zit door de waar, je ogen zijn nog een beetje dik en als we de reclame van tegenwoordig moeten geloven kome er ook allemaal zwavelgassen uit de mond. Een soort wannabe-trol.

Plakkende ogen
Natuurlijk allemaal erg vervelend en de Britse vrouwen denken dit op te kunnen lossen door met afgeveegde lippenstift en plakkende mascara wakker te worden. Want niets is natuurlijk fijner dat je als je wakker wordt, je ogen niet kunt opendoen omdat je wimpers nog aan elkaar plakken van de mascara. Soms is het dus maar makkelijker om een man te zijn, geen make-up en je zit er ‘bijna’ altijd het zelfde uit. Het maakt niet uit of het nou ’s ochtends of ’s avonds is.

Schoonheidsgeheimen
Maar eigenlijk is het veel verstandiger al die make-up voor het slapen er af te halen. Het is niet alleen beter voor de huid, maar ook voor je nachtrust. Een hooggeleerde Jed MacEwan zegt hierover dat je met make-up veel onrustiger slaapt. En dat willen we natuurlijk niet, slapen is één van de beste schoonheidsgeheimen. Kijk maar naar Doornroosje, die tut is na 100 jaar slapen nog steeds knap.

Scheel
Mijn advies is hierbij: voor het slapen je tandenpoetsen en je make-up er af halen.  Elk schoonheidsslaapje is namelijk meegenomen. En als je je in de ochtend nog steeds een beetje onzeker voelt, neem dan een vriend die dichtbij kijken nog al lastig vindt zonder bril, weg onzekerheid. Behalve van de zwavelgassen dan, maar daar is weer een ander middeltje voor.

BRON: www.dailymail.co.uk
BEELD:  www.digitalspy.co.uk www.thejawdrop.com www.reveal.co.uk

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>