Plassende mannen

Plassende mannen

Dat mannen graag samen met hun biertje naar de wc gaan, is geen geheim. Maar dat ze soms vergeten te kijken of er nog een stukje vlees tussen de rits zit, was tot vandaag een geheim tussen het mannentoilet en de eerste hulp.

Schaamrood…

Het is niet heel erg stoer om bij de eerste hulp uit te leggen dat je je eigen mannelijkheid hebt gevangen in je eigen broek. Toch schijnt het een van de meest voorkomende geslachtsverwondingen te zijn bij mannen. Uit onderzoek is gebleken dat in de afgelopen 10 jaar 17.616 Amerikaanse mannen zich moesten melden bij de eerste hulp met rits verwondingen en met het schaamrood op de… kaken.

Letsel

De meeste letsels zijn niet blijvend en na verloop van tijd is er ook niets meer van te zien. In sommige gevallen moesten enkele mannen zich wel laten besnijden als gevolg van een bacteriële infectie.

Oorzaak

Onderzoekers denken dat de oorzaak vooral ligt aan het feit dat mannen te veel haast hebben. Toch blijft het vreemd dat mannen zich per ongeluk verwonden aan iets wat ze al jaren met zich meedragen.


Mannen vs. vrouwen

Eerder deze week kwam al in het nieuws dat vrouwen beter niet de schaamstreek kunnen scheren in verband met infecties. Toch is er voor de vrouw wel een lichtpuntje: bij haar kan er moeilijk iets tussen de rits blijven hangen.

BRON: Daily Mail
FOTO: weheartit.com

Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>