Sorry, we zijn een beetje dom

Sorry, we zijn een beetje dom

Op de foto staan Beatrix, Willem-Alexander (let op: geen Bertha 38) en de goudharige Maxima nog lachend op de foto. Vandaag is dan ‘Het Koningslied’ gelanceerd. Dit lied is niet bepaald lachwekkend. We mogen hopen dat Maxima ooit nog zo blij is dat ze het mooie Argentinië heeft verruild met dit smakeloze Nederland.

Over een paar weken heeft Nederland een nieuwe koning. Nu is er voor deze heugelijke gebeurtenis een speciaal nummer gemaakt. Erg hartelijk natuurlijk, maar is dit nou echt nodig? Het nummer is bedoelt om ons ( wij als Nederlanders) trots te laten zijn op ons land en ons koningshuis. Trots? Ik steek door dit lied nu liever mijn kop in het zand. Het is niet dat ik tegen het koningshuis ben, ik ben gewoon tegen slechte nummers.

Schade
John Ewbank is met name de aanstichter van al dit gedoe. Zou hij nu ook niet aanwezig mogen zijn bij de kroning? De vader van Maxima, die verdacht wordt van vele mensen pijn te hebben gedaan, mag er bij het heugelijke gebeuren ook niet aanwezig zijn. Ik vind dat John ook wel wat schade hiermee aanbrengt.

Queen Albert V
Denk je dat je na het Koningslied het allemaal wel gehad hebt? Nee hoor, Albert Verlinden en kornuiten hebben ook nog een bedank lied voor Bea geproduceerd. Gelukkig is dit lied even verschrikkelijk en gezongen op de ondragelijk muziek van ’15 miljoen mensen’. Je weet wel, dat liedje wat iets te vaak op de radio komt, terwijl niemand daar op zit te wachten. Een Koningslied en een dankjewel-Bea-lied: wat hebben wij Nederlanders het toch zwaar!

Nieuwsgierig?
Ben je heel nieuwsgierig geworden? Wil je graag iets horen wat de liedjes van K3 nog beter maken? Klik dan op de onderstaande links (helaas ben ik niet verantwoordelijk voor de opgelopen gehoorschade of psychische problemen).

‘Het Koningslied’:
http://www.youtube.com/watch?v=h_lRn6oBwWY&feature=player_embedded

‘Koningin van alle mensen’: http://youtu.be/4SvKbKUX0L4

BEELD: ad.nl/ anp

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>