#THICKE #THICKE #THICKE

#THICKE #THICKE #THICKE

Al twee weken loop ik door mijn huis te paraderen als een model. Niet omdat ik nou zo uber skinny ben, designer kleren aan heb of dat ik denk dat ik de nieuwe Heidi Klum ben. Het komt allemaal door het lekkere nummer van Robin Thicke ‘Blurred Lines’. 

Als je dit nummer de afgelopen weken niet hebt gehoord, vraag ik mij af onder welke steen je hebt gelegen. Een kiezelsteentje? Of onder een Hunebed in het pittoreske Drenthe? 538 en 3FM hebben deze single de afgelopen week al bestempeld als ‘klapperrrr van de week’,’megahit’ of ‘alarmschijf’. Ik moet zeggen dat ik het ontzettend met hun eens ben.

Als jaren weet Robin Thicke mijn gehoor te strelen met zijn muziek. Met zijn zwoele hoge stem met een vleugje r&b-/ soulmuziek maakt hij mijn dag altijd weer goed. Met zijn nieuwe single Blurrend Lines, die hij samen met rapper T.I. en Pharrell heeft geproduceerd, ga je wel heel lekker het weekend in.

De videoclip is in twee verschillende versies opgenomen. In een clip springen de modellen in hun ondergoed rondom de mannen heen. In een andere, meer beruchte, videoclip gaat het er precies het zelfde aan toe, maar dan naakt.

Het is niet echt functioneel naakt te noemen, maar het is voor het mannelijk oog altijd leuk om naar zoiets te kijken. Voor de dames onder ons: Als je nog geen voorbeeld hebt van hoe jouw bikini-lijf er van de zomer uit moet zien, kun je het beste deze videoclip heel goed bekijken.

Bekijk hier de clip: http://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU 
BEELD: Youtube.com

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>