Voor Ondertussen.nl: Ik ben in de 20 en mijn knuffel ligt nog steeds in bed, kan dat?

Voor Ondertussen.nl: Ik ben in de 20 en mijn knuffel ligt nog steeds in bed, kan dat?

Een knuffel geeft een kind een stukje troost, veiligheid en ontspanning. Volgens verschillende onderzoekers kunnen knuffels ervoor zorgen dat kinderen onafhankelijker worden. Ze hebben namelijk niet altijd meer hun moeder nodig om rustig te worden, maar weten door hun knuffel algauw zelfstandig dat ‘het wel goed komt’. Maar wat betekent het als je als volwassene nog met een pluche beest in bed ligt?

Ja, hier komt dus mijn bekentenis: Ik ben 27 jaar (voor intimi bijna 28, dus bijna 30, dus al aardig ‘volwassen’) en ik slaap nog met een knuffel. Correctie: het zijn er zelfs twee, een echt duo. Een klein konijn (althans, wat daar nog van over is) genaamd Dinges en de hond Ben. En ja, ze liggen al jaren iedere avond weer in bed op me te wachten. Misschien dat ik ze eens in contact moet brengen met de scenarioschrijvers van The Bold and the Beautiful, want die twee hebben veel meegemaakt. Zij vingen de tranen op als mijn hart was gebroken en sleepten me door spannende periodes heen. En dat allemaal zonder ongevraagde adviezen of rollende ogen. Oké, best gênant dit om dit zo wereldkundig te maken.

Lees het gehele artikel verder Ondertussen.nl.

Volgende bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>