Voor Ondertussen.nl: Ik probeerde een 15 minuten-gerecht van Jamie Oliver en zo pakte dat uit

Voor Ondertussen.nl: Ik probeerde een 15 minuten-gerecht van Jamie Oliver en zo pakte dat uit

Soms kom je van die dingen tegen in het dagelijks leven dat je denkt: “hè, zou dat echt zo zijn?” Zo bestaat er het kookboek ‘Jamie in 15 minuten’ van (hoe kan het ook anders) Jamie Oliver. In het boek belooft hij ‘eenvoudige, lekker voedzame en supersnelle gerechten voor de drukke mensen zoals jij en ik’. Omdat ik ontzettend toe ben aan wat makkelijkheid in die keuken, wordt het tijd om te kijken of deze recepten ook werken voor wezens zoals ik.

Voordat ik je mijn kookavontuur met Jamie Oliver in geuren en kleuren vertel, zal ik eerst even mededelen dat ik lijd aan een lichte vorm van kookvrees. Deze psychische aandoening kun je vergelijken met hoogtevrees. De drempel om naar de 25ste verdieping te komen is groter, dan dat je daadwerkelijk op de hoogste verdieping staat. Koken kan ik namelijk best, maar de stap er naar toe vind ik enorm groot. Boodschappen doen, op tijd producten in de pan doen, mixen en het managen van meerdere pannen tegelijkertijd: als ik er al aan denk krijg ik van de stress spontaan eczeem.

Lees het gehele artikel verder op Ondertussen.nl.

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>