Voor UIT in Arnhem: UITreporterverslag – High Wine van Perron 5

Voor UIT in Arnhem: UITreporterverslag – High Wine van Perron 5

In één avond van Arnhem naar Frankrijk, Chili, Spanje, Portugal en weer terug. En dat met de meest verschillende geuren, kleuren en smaken in je mond. Voor deze bucketlist hoefden we niet de trein te pakken, we moesten alleen bij het juiste perron zijn. Perron 5, naast Hotel Haarhuis, is een plek waar wij als twee echte Arnhemse meisjes vaak haastig langsliepen in de hoop de trein nog te kunnen halen. We hebben er nooit echt bij stilgestaan dat je er naast vluchtig langslopen, ook kunt kennismaken met de rest van de wereld.

In samenwerking met Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem heeft Perron 5 een wijnproeverij samengesteld. Mijn tafelgenoot en ik belande op de juiste bestemming, want tijdens deze High Wine passeren wereldse wijnen met hartige gerechtjes onze neus en mond. En als wij ergens gelukkig van worden, dan is het wel de combinatie van wijn en eten.

Wat ons meteen opviel was dat het restaurant bijna helemaal vol zat. De inrichting deed ons denken aan een klassieke/ Franse stationswachtruimte uit de jaren 30. Sfeervol met veel rood, geel en bruintinten. Het is geen inrichting a la Jan des Bouvries, maar daarentegen is het wel een plek waar je je meteen op je gemak voelt. Simon, onze gastheer/ reisleider van de avond, ontvangt ons enthousiast en vertelt waaruit onze ‘excursie’ uit zal bestaan.

Lees het artikel verder op UITinArnhem.nl.

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>