Vriend en vijand: de zon

Vriend en vijand: de zon

We doen er alles aan en het is een stille strijd tussen vriendinnen: wie is er het eerste bruin? Eigenlijk willen we het niet weten, maar zonnen is slecht!

Voorlichtingscampagne
De lente is officieel begonnen. Hiermee is ook de tijd aangebroken om te beginnen met voorbruinen, want wie wil er nou niet met een mooi voorgebruind bikinilijf op Bloemendaal liggen? Stichting Melanoom weet dit ook en is daarom haar voorlichtingscampagne tegen huidkanker begonnen.

Cijfers
In de afgelopen 10 jaar is het aantal mensen dat lijdt aan de kwaadaardige huidkanker ‘Melanoom’ met de helft gestegen. Oorzaak: we zitten te lang in de zon. Ook liegen de cijfer er niet om: 800 mensen sterven per jaar aan deze snel groeiende kanker.

Filmpje
Stichting Melanoom hoopt ons via Facebook en Youtube te informeren over de gevaren van de zon. Via een schokkend en emotioneel filmpje wijst de stichting erop hoe je melanoom kan voorkomen.

Tips
Als je bikini-proef bent en klaar om in de zon te gaan liggen, smeer je dan eerst goed in en zorg ervoor dat je niet te lang in de zon ligt. Ook is het aan te raden om regelmatig je huid te controleren op nieuwe of veranderende moedervlekken.

BRON: RTL

Volgende bericht:
Vorige bericht:
Dit artikel is geschreven door
Fleur

Blond haar en blauwe ogen en daarmee is het meeste wel gezegd. Lijkt meer op Bridget Jones dan ze zou willen, inclusief haar voorkeur voor foute mannen en comfortabel ondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>